Sodium Proses Calcium Hypochlorite 65% / 70%

Short Description:

Place of Origin: Hubei, China (Mainland) Brand Name: HGW CAS No.: 7778-54-3 Packaging & Delivery Packaging Det...


Detail produk

Tags Product

Panggonan Asal:
Hubei, China (Mainland)
Jeneng merek:
HGW
CAS No .:
7778-54-3

Packaging & Delivery

Details Packaging
25kg 50kg pail / 10kg 15kg ember / 500g 1kg tas
delivery Wektu
Ing 6 minggu

 

                                                     calcium Hypochlorite

 

  Alexa Umum

 

Formula: Ca (ClO) 2
CAS No.:7778-54-3
Jeneng umum: Bleaching wêdakakêna

 

 

  Keterangan Technical

 

 

bahan

bahan

kasedhiya Khlor 

65% min

70% min

Moisture

5.5-10% max

5.5-10% max

Kapadhetan (g / ml)

1.0-1.1

katon

granular utawa 20g putih utawa abu-abu, tablet 200g

 

  Dianggo


Digunakake digunakake ing disinfection kanggo kolam renang banyu, banyu ngombé, cooling menara lan limbah banyu, pangan, tetanèn, rumah sakit, sekolah, stasiun lan kluwarga, etc.


  ati-ati


1. Tansah adoh saka asor lan suryo srengenge langsung, iku kudu mlaku nutup lan disimpen ing suhu lan barang sekitar ventilasi, uga ora kudu pipis munggah karo Organic, asam, lan materi katun. 
2. Bakal diobong awak yen sampeyan hubungi iku carelessly, aja cipratan menyang mata. 
3. rinsing karo banyu resik nalika kontak kulit.

 

  Lumbung

 

Simpen ing, kelangan, wilayah uga-ventilated garing adoh saka panas, geni mbukak, kimia organik lan cahya.

 

 

Re rincian liyane, pls aran gratis kanggo hubungi kula!  

 
 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !