Natrium Prosés Kalsium Hypochlorite 65% / 70%

Pondok Description:

Place of Origin: Hubei, China (Mainland) Brand Name: HGW CAS No.: 7778-54-3 Packaging & Delivery Packaging Det...


jéntré produk

Tags produk

Tempat Asal:
Hubei, China (Daratan)
Ngaran brand:
HGW
CAS No .:
7778-54-3

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
25kg 50kg Pail / 10kg 15kg Ember / 500g 1kg tas
Waktos pangiriman
Dina 6 minggu

 

                                                     kalsium Hypochlorite

 

  Inpormasi umum

 

Rumus: Ca (ClO) 2
CAS No.:7778-54-3
ngaran umum: pemutihan bubuk

 

 

  spésifikasi teknis

 

 

kelas

kelas

sadia klorin 

65% mnt

70% mnt

kandungan cai

5.5-10% max

5.5-10% max

Kapadetan (g / ml)

1.0-1.1

katingalian

granular atawa 20g bodas atawa kulawu, tablet 200g

 

  pamakéan


Loba dipaké di disinfection pikeun ngojay kolam renang cai, cai nginum, cooling tower na kokotor cai, kadaharan, tani, rumah sakit, sakola, stasiun jeung rumah tangga, jeung sajabana


  perhatian


1. Jieun jauh ti asor jeung sinar panonpoé langsung, nya kudu leres disegel jeung disimpen dina suhu jeung barang ambient ventilasi, ogé teu kudu dicampur up kalawan organik, asam, sarta bahan katun. 
2. Bakal ngaduruk awak anjeun sakali anjeun ngahubungan deui sembarangan, teu ngantep eta Santika kana panon anjeun. 
3. rinsing kalawan cai bersih lamun eta kontak kulit Anjeun.

 

  panyimpenan

 

Nyimpen dina, tiis, aréa well-ventilated garing jauh ti panas, seuneu kabuka, kimia organik jeung lampu.

 

 

Re langkung rinci, PLS ngarasa Luncat ngahubungan kuring!  

 
 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !