PQ pikeun chemcials kolam renang

Pondok Description:

Classification: Chemical Auxiliary Agent CAS No.: 25988-97-0 Other Names: algicide MF: ...


jéntré produk

Tags produk

klasifikasi:
Kimia bantu Agen
CAS No .:
25988-97-0
Ngaran séjén:
algicide
MF:
C5H12NOCl
purity:
10% -60%
tipe:
Adsorbent
Adsorbent Ragam:
algicide
pamakéan:
Treatment cai Kimia, ngojay kolam renang kimia
Ngaran séjén:
Algicide
Desity:
10% -60%
Ngaran Inggris:
Poli (2-hydroxypropyl dimétil amonium klorida)

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
200kg pe kendang, kendang 25kg, 1L / 4L / 5L botol plastik, 12kg / 20kg karton
Waktos pangiriman
15 poé

Algaecide

 

Ganggang Control di Kolam pools, Spa, tetempoan ngeunaan cai, cinyusu panas

Algicide
CAS NO. 25988-97-0
kationik sakaligus polymeric non foaming algaecide

ALGAECIDE 10% -60%

 

pangenalan

N, N-dimétil-2-hydroxypropylammonium polimér klorida

Poli (2-hydroxypropyl dimétil amonium klorida)

MF: C5H12NOCl

CAS NO. : 25988-97-0           

 

spésifikasi

Penampilan Lampu konéng kana cairan jelas konéng

Konsentrasi% 60 Min

Kapadetan (30 o C) g / cm 3                        1.1 1.2

PH (solusi cai 1%) 6.0 8.0

 

aplikasi

Kationik sakaligus polymeric foaming biocide non pikeun pamakéan:

Algaecide pikeun pools ngojay, Spa, tetempoan ngeunaan cai, cinyusu panas

perlakuan cai dina sistim cai cooling industri

 

Perlakuan awal kudu terus-terusan iraha caina teu némbongan transparan. dosis ieu saukur dimaksudkan sakumaha guideline jeung bisa dirobah nurutkeun ciri béda ti kolam renang atawa iklim.

 

Tuang dina dosis diperlukeun dina wadah kalawan cai sarta merata ngadistribusikaeun leuwih beungeut cai kolam renang.

Produk ieu kudu ditambahkeun lamun euweuh swimmer di kolam renang jeung preferably mangsa tunggang gunung. 

 

pakét dawam 

1L botol plastik, 12 botol per karton

4L / 5L botol plastik, 4 botol per karton

25L kendang palastik

200Kg net pe kendang, 4 drum on salah Usuk

1000L IBC

Atawa nurutkeun syarat konsumén

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !