PQ kanggo chemcials Kolam renang

Short Description:

Classification: Chemical Auxiliary Agent CAS No.: 25988-97-0 Other Names: algicide MF: ...


Detail produk

Tags Product

klasifikasi:
Kimia tambahan Agent
CAS No .:
25988-97-0
Names:
algicide
MF:
C5H12NOCl
Purity:
10% -60%
Koleksi:
Adsorbent
Adsorbent Macem-macem:
algicide
Dianggo:
Water Treatment Kimia, Kolam renang kimia
jeneng liyane:
Algicide
Desity:
10% -60%
jeneng Inggris:
Akeh (2-hydroxypropyl dimetil amonium klorida)

Packaging & Delivery

Details Packaging
200kg PE drum, drum 25kg, 1L / 4L / 5L botol plastik, 12kg / 20kg karton
delivery Wektu
15 dina

Algaecide

 

Ganggang Control in Swimming Pools, SPA, ngarsane banyu, toya panas

Algicide
CAS ora ana. 25988-97-0
Cationic polymeric non foaming algaecide

ALGAECIDE 10% -60%

 

identifikasi

N, N-dimetil-2-hydroxypropylammonium Polymer klorida

Akeh (2-hydroxypropyl dimetil amonium klorida)

MF: C5H12NOCl

CAS ora ana. : 25988-97-0           

 

SPESIFIKASI

Katon cahya kuning kanggo langit Cairan kuning

Konsentrasi% 60 Min

Kapadhetan (30 o C) g / cm 3                        1.1 1.2

PH (solusi banyu 1%) 6.0 8.0

 

APLIKASI

Cationic polymeric foaming biocide non dienggo:

Algaecide kanggo nglangi pools, SPA, ngarsane banyu, toya panas

perawatan banyu ing sistem banyu cooling industri

 

Ing perawatan dhisikan kudu bola kapan banyu ora katon transparan. dosis iki namung temenan minangka pedoman lan bisa diowahi miturut ciri sing beda saka blumbang utawa iklim.

 

Pour dosis perlu ing sing karo banyu lan roto-roto dibagek liwat lumahing banyu blumbang.

Produk iki kudu ditambahake nalika ana perenang ing blumbang lan luwih sak sore. 

 

PAKET biasanipun 

1L botol plastik, 12 gendul saben karton

4L / 5L botol plastik, 4 gendul saben karton

25L drum plastik

200Kg net PE drum, 4 drum ing siji pallet

1000L IBC

Utawa miturut syarat pelanggan

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !