(5L-010) screw Pail

Pondok Description:

Material: Plastic, Plastic Pail Usage: chemicals Type: Bucket Place of Origin: ...


jéntré produk

Tags produk

bahan:
Plastik, palastik Pail
pamakéan:
kimia
tipe:
ember
Tempat Asal:
Hebei Province, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
HGW
Jumlah modél:
HGWSP5-010
warna:
bodas
ngaran:
Screw Top Pail

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
nurutkeun sarat konsumén.
Waktos pangiriman
7-15 poé sanggeus anu ditampi pamayaran Anjeun

(5L-010) screw Top Pail

bungkusan Pedaran

produk urang lianna

gudang Pedaran

Kauntungannana:

kualitas luhur + harga kalapa + jasa Best + pangalaman Profesional pikeun dekade

Petik: FOB atanapi nurutkeun klien

Pakét: Bale / Kantong atanapi nurutkeun klien

MOQ: 1000pcs

Pangiriman: 15 Days

Port: Tianjin, Cina

Ajakan haneut:

Kedah anjeun ngagaduhan ngabantuan, punten ulah ragu ngahubungan kami.

Mun rék ngirimkeun hiji panalungtikan, nyadiakeun informasi nu handap meureun ngahemat Anjeun waktos berharga dina komunikasi:

1) produk karsa

2) spesifikasi: Misalna diaméterna, panjangna, lebar, jangkungna

3) port Datangna: lamun peryogi kauninga sagara freigh

Sertipikat

Re langkung rinci, PLS ngarasa Luncat ngahubungan kuring!


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !