(5L-010) Meneng pail

Short Description:

Material: Plastic, Plastic Pail Usage: chemicals Type: Bucket Place of Origin: ...


Detail produk

Tags Product

Material:
Plastik, plastik pail
Dianggo:
kimia
Koleksi:
ember
Panggonan Asal:
Hebei, China (Mainland)
Jeneng merek:
HGW
Panggil Model:
HGWSP5-010
warna:
putih
jeneng:
Meneng Top pail

Packaging & Delivery

Details Packaging
miturut ing requirement pelanggan.
delivery Wektu
7-15 dina sawise kita nampa pembayaran

(5L-010) Meneng Top pail

Packaging Description

Kita produk liyane

Warehouse Description

Advantage:

Kualitas + rega Competitive + layanan Best + pengalaman Professional kanggo puluh

Petik: FOB utawa miturut klien

Paket: Bale / Bag utawa miturut klien

MOQ: 1000pcs

Delivery: 15

Port: Tianjin, China

Pituduh anget:

Apa sampeyan duwe mbantu, mangga ora ragu-ragu kanggo hubungi kita.

Yen sampeyan pengin ngirim priksaan, nyediakake informasi ing ngisor iki Mungkin ngirit wektu terkenal ing komunikasi:

1) produk Niyat

2) Spesifikasi: Eg diameteripun, dawa, amba, dhuwur

3) port Arrival: yen sampeyan kudu ngerti segara freigh

certificate

Re rincian liyane, pls aran gratis kanggo hubungi kula!


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !