• slider11
  • banner1

Produk kami

  • banner01

Tentang Kami

Shijiazhuang HGW Trade Co., Ltd. ieu lokasina di Shijiazhuang Kota, Cina. Kami perlakuan cai supplier kimiawi profésional, specializing di ngojay kolam renang kimia, kayaning disinfectants, adjusters pH, balances cai, algaecides, flocculent, jeung asesoris kimiawi husus. Urang teu ukur supplying produk di packing bulk, tapi ogé di bungkusan ritel. Simkuring gaduh tilu pabrik gabungan-venture ngahasilkeun atawa repack produk. produk urang geus diékspor ka pasar Eropa, Australia, Amérika Kalér jeung Kidul, anu Area Wétan Tengah, Afrika jeung Asia Tenggara, kalawan kuantitas langkung ti 5000MT per taun. Dumasar nyadiakeun jasa kualitas tur alus teuing pangalusna, kami geus ngadeg ...

Diajar deui

Produk anyar

WhatsApp Online Chat !