• slider11
  • banner1

Products kita

  • banner01

Babagan awake dhewe

Shijiazhuang HGW Trade Co., Ltd. dumunung ing Shijiazhuang City, China. We are a perawatan banyu Supplier kimia profesional, spesialisasine ing swimming pool kimia, kayata disinfektan, Adjusters PH, saldo banyu, algaecides, flocculent, lan aksesoris kimia khusus. We are ora mung nyediakke produk ing packing akeh, nanging uga ing paket toko. We kudu telung pabrik peserta-sukan kanggo gawé utawa repack produk. produk kita wis diekspor menyang pasar Eropah, Australia, Amerika Lor lan Kidul, ing Wilayah Wétan Tengah, Afrika lan Asia Kidul-Wétan, karo jumlahe luwih saka 5000MT saben taun. Adhedhasar nyediakake layanan kualitas lan banget paling, kita wis diadegaké ...

sinau More

Products New

WhatsApp Online Chat !