kalium Dichromate

Short Description:

Classification: Other Inorganic Salts Place of Origin: China (Mainland) Grade Standard: Reagent Grade Purity: ...


Detail produk

Tags Product

klasifikasi:
Uyah soko barang urip liyane
Panggonan Asal:
China (Mainland)
Standard bahan:
Reagent Grade
Purity:
99.7% MIN

Packaging & Delivery

Details Packaging
Dikiataken dirajut tas karo plastik utama. bobot Net saben tas: 25, 50 utawa 100kg.

Kalium Dichromate.

rumus molekul: K2Cr2O7

Bobot molekul: 294,18

Format Product:
Crystal triclinic Orange, Non-hydroscopic, banyu-telat, Non-telat ing alkohol, Toxic, oxidizer Kuwat, Flammable ing gesekan utawa tabrakan karo senyawa organik.

item   Index
bahan dhuwur bahan 1st bahan 2
Content (K 2CrO 4) 99.7 99.5 99,0 
Klorida (Cl) 0,05 0,05 0,08
Insolubles 0,02 0,02 0,05

Aplikasi:
Pabrik oksida Chrome, kalium kromat, pigmen kuning Chrome, lumahing reaksine saka baja, Industri welding kesatuan, cocog, chromic kalium sulfat lan kimia reagen. Digunakake minangka antioksidan.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !