kalium Dichromate

Pondok Description:

Classification: Other Inorganic Salts Place of Origin: China (Mainland) Grade Standard: Reagent Grade Purity: ...


jéntré produk

Tags produk

klasifikasi:
Uyah anorganik séjén
Tempat Asal:
Cina (Daratan)
Standar kelas:
réagen kelas
purity:
99.7% mnt

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
Bertulang anyaman kantong jeung palastik batin. beurat Net per kantong: 25 50 atanapi 100kg.

Kalium Dichromate.

rumus molekul: K2Cr2O7

Beurat molekul: 294,18

Format produk:
kristal triclinic Oranyeu, Non-hydroscopic, cai-leyur, Non-leyur dina alkohol, toksik, oxidizer Strong, kaduruk dina gesekan atawa tabrakan jeung sanyawa organik.

barang   daptar eusi
kelas tinggi kelas 1st kelas 2nd
Eusi (K 2Cro 4) 99.7 99,5 99,0 
Klorida (Cl) 0.05 0.05 0,08
Insolubles 0,02 0,02 0.05

Aplikasi:
pabrik oksida Chrome, kalium kromat, pigmén konéng Chrome, Surface passivation tina baja, pabrik rod patri, cocog, chromic kalium sulfat jeung réagen kimiawi. Dipaké salaku hiji oxidant.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !