Dishwash Tablet

Pondok Description:

Other Names: automatic dishwasher tablet Place of Origin: Hebei, China (Mainland) Appearance: tablet Usage: ...


jéntré produk

Tags produk

Ngaran séjén:
tablet dishwasher otomatis
Tempat Asal:
Hebei Province, Cina (Daratan)
penampilan:
tablét
pamakéan:
piring washiing
Ngaran brand:
HGW
Jumlah modél:
TABLÉT

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
12PIECES / baki 12 TRAYS / karton karton SIZE 30.4cm 20.4cm 19CM
Waktos pangiriman
Dina Hiji bulan sanggeus urutan

 

                                             DISHWASHER tablet


spésifikasi

Tablet Dishwasher :(20g / tablet)
3-in-1.4-di-1,5in-1,6-di-1,7-di-1,8-di-1,9-di-1, All- -in-1 ,
nu produk bisa costumerized.

Tablet Dishwasher :(20g / tablet)

3-in-1.4-di-1,5in-1,6-di-1,7-di-1,8-di-1,9-di-1, All- -in-1,

produk urang bisa costumerized.


dishwashing tablet 6-di-1


pedaran:

1. tangguh panyabutan kokotor
panyabutan kokotor 2. tea
3. gajih motong bubuk

Peta 4. soaking

5. bantuan bilas
6. super caang


Shijiazhuang HGW Trade Co., Ltd. ieu lokasina di Shijiazhuang Kota, Cina.

Kami perlakuan cai supplier kimiawi profésional, specializing di ngojay kolam renang kimia, kayaning disinfectants, adjusters pH, balances cai, algaecides, flocculent, jeung asesoris kimiawi husus. Urang teu ukur supplying produk di packing bulk, tapi ogé di bungkusan ritel.

Simkuring gaduh tilu pabrik gabungan-venture ngahasilkeun atawa repack produk. produk urang geus diékspor ka pasar Eropa, ...
View langkung >>

Émbaran dasar

Jenis Usaha:

Produsén, Trading Company, Agen  

Produk / Service (Urang Jual):

Cyanuric asam, Trichloroisocyanuric asam, Natrium Dichloroisocyanurate, BCDMH, Kalsium Hypochlorite, sintétik Cryolite, Admixture Beton, indung, FDN, Natrium Bromide, kalsium bromide, kolam renang kimia, perlakuan cai chemcial, beton, pH +  

Jumlah karyawan:

5 - 10 Jalma  

Trade & Pasar

Pasar utama:

Amérika Kalér
Amérika Kidul
Wétan Éropa
Tenggara Asia
Afrika
Oséania
Mid East
Eastern Asia
Éropa Kulon

Ékspor Perséntase:

91% - 100%  

Émbaran pabrik

Ukuran pabrik (Sq.meters):

50,000-100,000 méter pasagi  

QA / QC:

pihak katilu  

Jumlah Galur Produksi:

6  

Jumlah R & D Staf:

11 - 20 Jalma  

Jumlah QC Staf:

11 - 20 Jalma  

Sertifikasi manajemén:

ISO 9001: 2000  

Kontrak Manufaktur:

OEM Service ditawarkeun Desain Service ditawarkeun meuli Label ditawarkeun  


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !