Algaecide 10% 60% CAS 31512-74-0 / 31075-24-8

Pondok Description:

Classification: Chemical Auxiliary Agent CAS No.: 31075-24-8/31512-74-0 Other Names: Busan77;Busan1507;WSCP MF: ...


jéntré produk

Tags produk

klasifikasi:
Kimia bantu Agen
CAS No .:
31075-24-8 / 31512-74-0
Ngaran séjén:
Busan77; Busan1507; WSCP
MF:
(C10H24Cl2N2O) n
purity:
10 ~ 60%
Tempat Asal:
Hebei Province, Cina (Daratan)
tipe:
nu lain
pamakéan:
Treatment cai Kimia
Ngaran brand:
HGW
Jumlah modél:
HGW126-60%
Rak Kahirupan:
Dua taun

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
25L 50L 100L 200L 500L 1000L pe kendang / pe Box
Waktos pangiriman
Dina 2 minggu

Algaecide  

 

 

pangenalan

Poli [oxeythylene (dimethylimino) étiléna (dimethylimino) étiléna diklorida]

CAS NO. : 31512-74-0 / 31075-24-8

MF: (C10H24CL2N2O) n

 

spésifikasi

 

katingalian

 

cairan Amber

 

Konsentrasi (%)

 

60 mnt

 

Kapadetan  ( 20 ° C)  g / cm 3

 

1.15-1.20

 

PH (10% solusi cai)

 

7.0-9.0

  

aplikasi

Kationik sakaligus polymetric foaming biocide non pikeun pamakéan:

perlakuan cai di syetems cai cooling industri

kontrol ganggang keur ngojay pools / nyepeng balong / waduk / bak sistem cai tawar industri.

 

Arah pikeun pamakéan

Ngadalikeun tumuwuhna ganggang di pools ngojay nambahkeun hiji dosis awal 100ml-180ml per m3 cai. Tambahkeun tambahan saterusna tina 2ml-20ml per m3 ngeunaan cai unggal 5 nepi ka 7 poé sanggeus perlakuan awal pikeun pangropéa.

 

Ngadalikeun tumuwuhna ganggang di saps, whirlpools atanapi tubs panas. A DD hiji dosis awal 4ml-95ml per m3 cai. Addtions saterusna tina 2ml-70ml per m3 ngeunaan cai unggal 5 nepi ka 7 poé sanggeus perlakuan awal pikeun pangropéa.

 

panyimpenan

Cicing di garing, tiis, aréa well-ventilated.

 

1, Algaecide 60

A non-foaming produk disinfecting kationik sakaligus pikeun maéhan ganggang aya di kolam renang Anjeun

5kg botol pe net 4 botol per karton

 

 

2, Algaecide 10

Idéal pikeun ngaleungitkeun ganggang hideung héjo

1kg botol pe net 12 botol per karton

 

3, kontrol ganggang 60

Mancanagara-spéktrum produk pikeun nyegah tumuwuhna ganggang

5kg botol pe net 4 botol per karton

 

4, kontrol ganggang 10

Tetep cai kolam renang ngijinkeun tur bersih

1kg botol pe net 12 botol per karton

atawa ogé bisa dipak sakumaha bellow

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !