Hidrobromat asam HBr> = 48,0%

Pondok Description:

Classification: Hydrobromic Acid CAS No.: 10035-10-6 Other Names: HBr MF: ...


jéntré produk

Tags produk

klasifikasi:
asam hidrobromat
CAS No .:
10035-10-6
Ngaran séjén:
HBr
MF:
HBr
Tempat Asal:
Sichuan, Cina (Daratan)
Standar kelas:
Industrial Kelas, réagen Kelas
purity:
48,0%
penampilan:
cairan transparan konéng warnaan atawa lampu
Ngaran brand:
HGW
Jumlah modél:
HBr

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
300KG pe kendang
Waktos pangiriman
Dina Hiji MINGGU

 

                                         hidrobromat asam

 

 

 spésifikasi:

 

relatif Density

1.480 (48.0%)

item

Industrical kelas

réagen kelas

katingalian

cairan transparan konéng warnaan atawa lampu

cairan transparan warnaan

eusi utama

48,0% mnt

40,0% mnt

klorida

200ppm max

100ppm max

sulfat

200ppm max

20ppm max

Bromate

Taya réaksi

Taya réaksi

iodida

50ppm max

10ppm max

Fe

5ppm max

1ppm max

heavy metal

5ppm max

1ppm max

pak-pakan

300kgs / Blue berwarna pe kendang

250kgs / Blue berwarna pe kendang

 

Bungkusan & pangiriman:

 

Bungkusan jéntré:

       300KG kendang palastik

 

 

Pangiriman jéntré:

 

       Dina bulan

 

Kami SUPPLYING kimia cai pengobatan sarta kimia ngojay kolam renang oge bromin AND BROMIDE kimia; 

Kami nyadiakeun bahan kimia tinggi-kualitas jeung harga kalapa;

Mun anjeun INTETRESTED;

Mangga kontak AS tanpa ragu.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !