20Litre ember jeung lids

Pondok Description:

Material: HDPE Usage: Especially for chemicals Type: Bucket Place of Origin: ...


jéntré produk

Tags produk

bahan:
HDPE
pamakéan:
Hususna keur kimia
tipe:
ember
Tempat Asal:
Cina (Daratan)
Ngaran brand:
jangji
Jumlah modél:
20L-001 Tamper buktina pail

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
Paking di bales plascit.
Waktos pangiriman
Dina 10 poé sanggeus narima urutan teguh Anjeun

20L-001 Tamper Buktina Pail

 

palastik HDPE dijieun 20Litre ember jeung lids.

 

Fitur: disatujuan cap PBB "Barang Cilaka" sertifikasi.

 

Boh warna na lids bisa dijieun salaku per paménta anjeun.

 

 

spésifikasi

 

Jangkungna Kaasup tutup: 380mm

diaméterna internal di luhur: 304mm

diaméterna maksimum: 315mm

handap diaméterna éksternal: 270mm

Beurat: 1050 +/- 10g

 

Mun anjeun resep, ngan ngahubungan kuring kalawan bébas, panalungtikan anjeun bakal kacida ngaapresiasi.

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !