Liquid lan Solid Flocculant Akeh Aluminium klorida PAC

Short Description:

Classification: Chemical Auxiliary Agent CAS No.: 10043-01-3 Other Names: pool floc MF: ...


Detail produk

Tags Product

klasifikasi:
Kimia tambahan Agent
CAS No .:
10043-01-3
Names:
blumbang floc
MF:
Al2 (SO4) 3
EINECS No .:
233-135-0
Purity:
17%
Panggonan Asal:
China (Mainland)
Koleksi:
liyane
Dianggo:
Water Treatment Chemicals
Jeneng merek:
HGW
Panggil Model:
Flocculant

Packaging & Delivery

Details Packaging
0.5kg, 1kg, 2kg, 3kg, 4kg, 8kg, 10kg tas guling / pails, 25kg utawa 50lb tas
delivery Wektu
shippment Pituduh

Kimia: Akeh Aluminium sulphate

Bakal : Al 2O 3 : 28%, 29%, 30%
Fitur : Kanggo aman cepet saka prakara dilereni soko tugas ing banyu blumbang.
katon: Powder.

 

Service Kita:

1. Campuran wadhah, kita bisa nyampur item beda ing siji sing. 

2. Yen u perlu paket cilik kita couod bantuan u desigh label, supaya Outlook saka prduts liyane profesional lan ayu. 

3. kintunan Pituduh karo dokumen profesional.

4. Packing minangka panyuwunan, foto sadurunge pangiriman  .

5. Kita bakal nyedhiyani sampeyan karo loading profesional  .

6. Kita duwe tim ngawasi upload bahan. Kita bakal mriksa sing, paket, saben langkah, njupuk   gambar lan nggawe cathetan.

 

 

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !