High Efisiensi Liquid deterjen Water Telat Film Packing Machine OEM

Short Description:

Type: Detergent Detergent Type: Cleaner Detergent Use: Other Shape: ...


Detail produk

Tags Product

Koleksi:
deterjen
Deterjen Koleksi:
Cleaner
Deterjen Gunakake:
liyane
bentuk:
Liquid
Feature:
Nganggo, Eco-Friendly, bek
Panggonan Asal:
China (Mainland)
Jeneng merek:
Service OEM
Panggil Model:
deterjen Liquid

Packaging & Delivery

Details Packaging
Seperated kebungkus ing film telat banyu, 30pods saben tas doy. Banjur 8-12 tas doy saben karton.
delivery Wektu
shippment Pituduh

We are supplier profesional kanggo deterjen.

 

layanan OEM kasedhiya kanggo sampeyan.

 

We wis ngenalaken mesin advance. Kita produk sing didol kanggo contries Euroupean, Australia, Korea, Amerika, lan sapiturute 

 

Our general packing is the Doy bags, 20/30/40/50/...pcs per toy bag, then 8-12doy bags per carton.

 

Yen kasengsem, mung ngirim kita request khusus, kita bakal Quote sampeyan patut.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !