tablet dishwasher

Short Description:

Type: Detergent Detergent Type: Cleaner Detergent Use: Kitchen Shape: ...


Detail produk

Tags Product

Koleksi:
deterjen
Deterjen Koleksi:
Cleaner
Deterjen Gunakake:
Kitchen
bentuk:
Solid
Feature:
Eco-Friendly, bek
Panggonan Asal:
Zhejiang, China (Mainland)
Jeneng merek:
HGW
Panggil Model:
OEM

Packaging & Delivery

Details Packaging
Normal sachet, telat banyu kebungkus. layanan Packing OEM kanggo sampeyan.
delivery Wektu
Ing 2 minggu sawise nampa supaya tenan

tablet dishwasher

 

Jeneng liyane: Dishwashing tablet

                       tablet dishwasher otomatis

                       Dishwashing tablet, Solid Cleaner, etc. 

 

Species:

 1 lapisan
 1 lapisan
 1 lapisan
 tablet karo bal
 tablet karo alun

 

size:

 3.4 * 2.5 * 1.5cm
 3,7 * 2.7 * 1.4 cm
 3,7 * 2.7 * 1.4 cm

 

bobot: 20g, (kita bisa nyetel bobot saka penjenengan.)

 

packing:

 1 sachet / pc, 20pcs / box, 12boxes / karton. (Ukuran karton: 31.6 * 29,5 * 17.3cm)
 1 sachet / pc, 20pcs / box, 16boxes / karton. (Ukuran karton: 43 × 29,5 × 16cm)
 12pcs / tray, 12trays / karton (ukuran karton: 30.4 × 20,4 × 19cm)

 

        We cam nggawe diinget minangka saben requestments Panjenengan, label pribadi diijini lan sampeyan bisa milih werna ing sih.

 

Sampeyan bisa milih fungsi sing kaya

 1. aman rereged angel

aman rereged 2. teh

3.grease nglereni wêdakakêna

tumindak 4 soaking

5. Mbilas Aid

6. super kawentar

softener 7 banyu

8 kaca pretection

9 kawentar stainless steel

10 Serangan germs

 

Kita bisa nindakake paket lan dienggo ing penjenengan.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !