Deterjen Sodium Percarbonate ditutupi lan uncoated

Short Description:

Classification: Carbonate Type: Sodium Percarbonate CAS No.: 15630-89-0 Other Names: ...


Detail produk

Tags Product

klasifikasi:
karbonat
Koleksi:
sodium Percarbonate
CAS No .:
15630-89-0
Names:
SPC
MF:
2Na2CO3.3H2O2
EINECS No .:
239-707-6
Panggonan Asal:
Zhejiang, China (Mainland)
Standard bahan:
Industrial Grade
Purity:
13,5% MIN
katon:
wêdakakêna putih utawa kristal granular
aplikasi:
aids deterjen
Jeneng merek:
HGW
Panggil Model:
deterjen
PBB ora ana .:
3378
Formulir:
Ditutupi lan uncoated

Packaging & Delivery

Details Packaging
Ing tas dirajut gabungan diantrekake karo tas poliethelin, weight25kg net / tas
delivery Wektu
Ing 4 minggu sawise konfirmasi supaya tenan

sodium Percarbonate

Formula molekul: 2Na2CO3.3H2O2

Bobot molekul: 314,02

Standard: HG / T2764-1996

Property: Telat ing banyu; iku bubuk putih utawa kristal granular.

 

Quanlity Index

item Index
Granularity (bolong) ≥20 20-80
oksigen aktif (O)%, ≥ 13,5 13,5
Fe ppm 20,0 20,0
akeh Kapadhetan g / ml 0.8-1.0 0.6-1.0
Nilai PH (30g / l solusi banyu) 10-11 10-11
Moisture% ≤ 2.0 2.0

 

packing

Sodium Percarbonate bakal dikempalken ing tas dirajut gabungan diantrekake karo tas poliethelin, 25kg bobot net / tas.

20-24MT / 20'FCL.

 

Dianggo

1.Widely digunakake ing deterjen mbiyantu utawa ing agen bleaching;

2.As agen bleaching, dyeing & agen Rampung ing industri tekstil,

3.As agen bleaching saka pulp ing kertas-making industri;

4.As disinfectant saka dishwasher utawa ing perawatan lumahing logam.

agen oksigen 5.As ing wilayah medical.

 

Fitur

1.Sodium Percarbonate bisa generate oksigen banget qiuckly, lan bisa nambah isi oksigen saka banyu badan.

2.Sodium Percarbonate wis aspek kinerja / rega dhuwur.

 

Lumbung

Supaya suhu dhuwur, Kelembapan.

 

 Yen kasengsem, ora ragu-ragu kanggo hubungi kula.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !