Calcium Hypochlorite 65% 70% ing Sodium Proses

Short Description:

Classification: Chlorate Type: Calcium Hypochlorite CAS No.: 7778-54-3 Other Names: ...


Detail produk

Tags Product

klasifikasi:
chlorate
Koleksi:
calcium Hypochlorite
CAS No .:
7778-54-3
Names:
CHC
MF:
C3O3N3Cl3
EINECS No .:
231-908-7
Panggonan Asal:
Hebei, China (Mainland)
Standard bahan:
Food Grade, Industrial Grade, Drinking disinfectant banyu
Purity:
65% 70%
katon:
Putih Granular & Tablet
aplikasi:
Pool & Drinking Water Kimia
Jeneng merek:
HGW
Panggil Model:
calcium Hypochlorite
Mbebayani kelas:
5.1

Packaging & Delivery

Details Packaging
delivery Wektu
ing 1 sasi sawise konfirmasi

                                   Sodium Proses  calcium Hypochlorite

 

CODE PBB: 2880

CAS CODE: 7778-54-3

 

1 HGW wis nyediakke Calcium Hypochlorite ing proses Sodium digunakake minangka kolam renang & spa sanitiser utawa disinfectant.                                                                  

   Calcium Hypochlorite saka HGW uga bisa dienggo minangka disinfector banyu ngombé lan kita njaluk certificate cocog.                   


2   ISO 9001: 2000 Certificate Registration, EPA                    certificate, UL Certificate Registration , & Sehat             certificatenganggo kanggo kualitas saka kimia kita.

    Salinan Scanned saka sertifikat kasedhiya kanggo kita pelanggan.


3 Loro granules & Tablet karo isi aktif 65% lan 70% kasedhiya.

    Loro biasa & paket toko cilik kasedhiya.

 

4    OEM Service kasedhiya kanggo customer kita.

 

5 Mangga kontak kula kanggo informasi luwih lengkap yen intrested.

 

  

 




  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !