20Litre Storage karo lids

Short Description:

Material: HDPE Usage: Especially for chemicals Type: Bucket Place of Origin: ...


Detail produk

Tags Product

Material:
HDPE
Dianggo:
Utamané kanggo bahan kimia
Koleksi:
ember
Panggonan Asal:
China (Mainland)
Jeneng merek:
janji
Panggil Model:
20L-001 Tamper bukti pail

Packaging & Delivery

Details Packaging
Packing ing bales plascit.
delivery Wektu
Ing 10 dina sawise nampa supaya tenan

20L-001 Tamper Proof pail

 

plastik HDPE nyetak 20Litre buckets karo lids.

 

Fitur: Approved perangko PBB "Barang Mbebayani" sertifikat.

 

Loro werna lan lids bisa digawe minangka saben Panjenengan njaluk.

 

 

specifications

 

Dhuwur Kalebu tutup: 380mm

diameteripun Internal ing ndhuwur: 304mm

diameteripun maksimum: 315mm

ngisor diameteripun njaba: 270mm

Bobot: 1050 +/- 10g

 

Yen kasengsem, namung kontak kula bebas, priksaan bakal Highly ngormati.

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !